Een deurstopper monteren: eenvoudige klus met stapsgewijze handleiding

Wil je zelf een deurstopper plaatsen? Geen probleem! Hier is een praktische handleiding om je door het proces te leiden. Voordat we beginnen, is het belangrijk op te merken dat zelfklevende deurstoppers ideaal zijn voor gladde, schone oppervlakken zoals geschilderde muren en hout. Voor ruwere oppervlakken zoals baksteen of beton, raden we aan om een deurstopper te gebruiken die aan de muur moet worden geschroefd.

Lees deze instructies zorgvuldig door voordat je aan de slag gaat:

  1. Kies de juiste locatie: Bepaal waar je de deurstopper wilt plaatsen. Zorg ervoor dat het deurstopper effectief de deur kan stoppen zonder schade te veroorzaken.
  2. Maak het oppervlak schoon: Zorg ervoor dat het gebied waar je de deurstopper wilt plaatsen, schoon en droog is. Gebruik indien nodig een reinigingsmiddel en laat het volledig drogen. Het is belangrijk dat het oppervlak droog is, omdat dit de hechting van de deurstopper bevordert.
  3. Markeer de plek: Gebruik een markeerstift om nauwkeurig aan te geven waar je de deurstopper wilt plaatsen. Dit helpt bij een precieze installatie en voorkomt fouten.
  4. Verwijder de bescherming: Verwijder voorzichtig de beschermende laag van de kleverige achterkant van de deurstopper. De zelfklevende laag is voldoende, er is geen extra lijm nodig.
  5. Breng de deurstopper aan: Druk de deurstopper stevig tegen de muur op de gemarkeerde plek. Zorg ervoor dat hij goed vastzit en dat er geen luchtbellen onder zitten.
  6. Laat het rusten: Laat de deurstopper minstens 24 uur rusten voordat je hem in gebruik neemt. Dit zorgt ervoor dat de kleefstof zich goed aan de muur kan hechten en zorgt voor een stevige installatie.

Volg deze instructies zorgvuldig op en je deur is goed beschermd tegen schade en ongelukken. U profiteert optimaal van de deurstopper als u gebruik maakt van de prachtig ontworpen deurbeslagen van OstiumHome.